Δείτε πόαο κοστίζουν

Συχνά αισθανόμαστε ότι ζούμε σε παράλληλο σύμπαν και πλέον υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να ενισχυθεί αυτή η πεποίθηση.

Για τη συλλογή της SS20, η οποία ανακοινώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, η Supreme συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής του διάσημου Oreo. Η κόκκινη και λευκή εκδοχή του πασίγνωστου αμερικανικού μπισκότου φέρει το λογότυπο της Supreme- και έχει διπλή γέμιση.

Άραγε αυτά τα συλλεκτικής αξίας Oreos προορίζονται για κάποια ειδική έκθεση ή απλώς για το απόλυτο σνακ;

Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει τίποτα από τα δύο, αφού στο eBay μπορεί να τα προπαραγγείλει κανείς σε τιμή… ευκαιρίας, μόλις 17.000 δολαρίων ως «**EXTREMELY RARE**» (εξαιρετικά σπάνια) όπως τα «βάφτισε» κάποιος χρήστης στο διαδίκτυο. Κάποιοι δηλαδή, θα βγάλουν κάτι παραπάνω από ένα απλό κέρδος, δεδομένου του ότι η αρχική λιανική τιμή υπολογίζεται μόλις στα 8 δολάρια.

Παρόλο που αυτό αποτελεί σχετικά σύνηθες φαινόμενο για τη Supreme, με τα περίεργα, υπέροχα και για κάποιους συχνά υπερβολικά άχρηστα αξεσουάρ της που μετατρέπονται σε πολυπόθητα αντικείμενα, και μόνο η σκέψη ότι κάποιοι ξοδεύουν μισθούς μηνών για να αποκτήσουν ένα πακέτο μπισκότα (!) είναι η επιβεβαίωση ότι κάτι πάει πολύ λάθος σε αυτήν την κοινωνία. Άλλωστε, πόσες είναι οι πιθανότητες να αξίζει τόσα χρήματα;