Γιατί κάποιοι από εσάς γεννηθήκατε για να είστε πλούσιοι

Στην αστρολογία,κάποια ζώδια είναι προορισμένα για να βγάλουν λεφτά και είναι στο χέρι του καθενός για το αν θα το πετύχει ή όχι.

Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι επαγγελματίες. Άλλοι είναι περισσότερο δημιουργικοί. Άλλοι βγάζουν χρήματα χρησιμοποιώντας την αθλητική τους ανδρεία. Κανένας από αυτούς τους τρόπους δεν είναι λάθος. Αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ζώδιό σας.

Δείτε ποια ζώδια «μαγνητίζουν» κατά κάποιο τρόπο τα χρήματα, με σειρά:

1. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου) 

Ο Αιγόκερως δεν είναι μόνο το ζώδιο όλων των γήινων υλικών αγαθών, είναι επίσης και αυτο-εκκινητές. Δεν χρειάζονται κανέναν για να τους δώσει ώθηση όσον αφορά στα έργα τους. Είναι οργανωμένοι και σας κρατούν υπό έλεγχο, καθώς εσείς κατευθύνεστε προς το στόχο σας. Έχουν πολλές εγγενείς ιδιότητες, κάτι που τους κάνει γεννημένους επιχειρηματίες.

2. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Είναι γεννημένοι ηγέτες, αλλά όταν παθιάζονται με κάτι γίνονται πολύ απαιτητικοί  και πιεστικοί. Η δέσμευσή τους για ένα έργο και τα υψηλά πρότυπα είναι αυτά που κάνουν το συγκεκριμένο ζώδιο να προσελκύει τον πλούτο.

3. Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Έχουν την ικανότητα της κρίσης και θέλουν να διορθώσουν ότι θεωρούν ελαττωματικό. Συνεπώς, βελτιώνονται συνεχώς και αυτή η ανάπτυξη οδηγεί στην επιτυχία τους. Προσπαθούν επίσης, να παραμένουν ηθικοί και καθαροί για τις προθέσεις τους όσο οδεύουν προς την επιτυχία.

4. Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ο Ιχθύες είναι δημιουργικοί και πηγαίνουν με το ρεύμα. Η ικανότητα να δέχονται τα πράγματα όπως είναι και να προσαρμόζονται στην πραγματικότητα, είναι δείκτες επιτυχίας. Χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους για να προσαρμοστούν στις προκλήσεις, γεγονός που οδηγεί είτε σε προσωπική εξέλιξη είτε σε μεγαλύτερα όνειρα. 

Δείτε επίσης: Θες να γίνεις πλούσιος;

5. Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της απόλυτης απόλαυσης και άνεσης. Ακριβώς όπως οι Αιγόκεροι, είναι ένα ζώδιο της γης. Βλέπουν όλους τους πρακτικούς τρόπους για να επιτύχουν το στόχο τους για έναν άνετο τρόπο ζωής γεμάτο με πολλά φαγητά και ακόμα καλύτερα ρούχα. Είναι αμείλικτοι όταν πιστεύουν πραγματικά στο όραμά τους. 

6. Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Ο Κριός είναι νικητής. Έχει τόσο πάθος που κάνει τους γύρω του να τον παρατηρούν. Αυτό που είναι πραγματικά υπέροχο γι’ αυτούς είναι πως δεν παραιτούνται από το πρώτο όχι. Όλα έχουν να κάνουν με την αυτοβελτίωση για χάρη της αυτοβελτίωσης.

7. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Ο Υδροχόος είναι μια ιδιοφυΐα που έχει αυτή τη διάυγεια που δεν διαθέτει πάντα ο Κριός. Έρχεται πάντα με τις πιο άγριες ιδέες και δημιουργούν στόχους που θα τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη. Μπορούν να είναι σχολαστικοί όταν θέλουν να είναι.

8. Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Ο Λέων έχει την ίδια φλόγα με τον Κριό. Είναι γεννημένοι ηγέτες. Αλλά το πρόβλημα με αυτούς είναι πως τα χρήματα δεν αποτελούν γι’ αυτούς συνήθως, κίνητρο. Λατρεύουν την προσοχή και ασχολούνται περισσότερο με το πως θα γίνουν μέρος του συνόλου παρά με το να είναι μέρος του συνόλου.

9. Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Είναι διανοούμενοι που λατρεύουν να περνούν καλά και ανταλλάσσουν ιδέες με άλλους. Έτσι μπορεί να έχουν την ψυχική δύναμη να εμπνέονται και να θέλουν να ξεκινήσουν νέα σχέδια. Αλλά δεν είναι πάντα μακροπρόθεσμοι στοχαστές.
10. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Οι Ζυγοί είναι τόσο λογικοί και σαφείς για το πώς είναι ή πρέπει να είναι τα πράγματα. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικούς στο να βγάλουν ιδέες για χρήματα. Ωστόσο, δεν παρακινούνται ποτέ από τα χρήματα όπως μερικά από τα παραπάνω ζώδια.

11. Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Αυτό είναι ένα ζώδιο που μπορεί να ενδιαφέρεται λίγο περισσότερο για υλιστικές απολαύσεις για το σπίτι τους. Ωστόσο, είναι νοικοκυρές. Έτσι, είναι ίσως πιο πιθανό να παντρευτούν έναν άνδρα που θα συντηρεί το σπιτικό τους.
12. Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Παραδόξως, αυτό το ζώδιο της φωτιάς έρχεται τελευταίο στη λίστα. Είναι επειδή έχουν όλη την καλή ενέργεια και καμία όμως επιθυμία για οικονομικό πλούτο. 
Απλώς θέλουν να κάνουν τα δικά τους όλη την ώρα και να αυτοβελτιώνονται. Αλλά δεν μεταβιβάζουν τις αρμοδιότητες σωστά και δεν μπορούν να επιτύχουν στα πάντα μόνοι τους.