Με την βοήθεια της Google

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή γεμάτη αγάπη,υγεία, οικογενειακές στιγμές και πολλά δώρα! Για τα παιδιά ο σημαντικότερος άνθρωπος αυτές τις μέρες είναι ο Άγιος Βασίλης που τον περιμένουν πως και πως να τους φέρει το δώρο που ζήτησαν!

Η Google παρουσιάζει μια διασκεδαστική καινοτομία αφιερωμένη στον Άγιο Βασίλη και λέγεται Santa Tracker!

Το Santa Tracker είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό και εορταστικό site της Google, το οποίο μάλιστα διαθέτει και δικό του app!

Το Santa Tracker «ανοίγει τις πόρτες του» κάθε Δεκέμβριο και δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του μεταξύ άλλων να παρακολουθήσουν διάφορα video, καθώς και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του Άγιου Βασίλη, των ταράνδων και των ξωτικών του.

Μάλιστα, κάθε ημέρα προστίθεται μία διαφορετική και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα στο Santa Tracker μέσω της οποίας μπορεί κανείς να διασκεδάσει και να μάθει νέα πράγματα για την ζωή του αγαπημένου μας Άγιου Βασίλη.

Για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2020 το Santa Tracker επέλεξε την δραστηριότητα που ονομάζεται Κάθε μέρα είναι μια χιονισμένη μέρα στο χωριό του Άγιου Βασίλη!

Παρόλα αυτά το βασικότερο στοιχείο του Santa Tracker, όπως υποδηλώνει και το όνομά του στα αγγλικά, είναι ο εντοπισμός του Άγιου Βασίλη όσο βρίσκεται καθ’ οδόν για να μοιράσει τα δώρα στους μικρούς μας φίλους!

Μπες στο Santa Tracker εδώ.

Πηγή: www.athensmagazine.gr