Τι θα χρειαστείς

Θέλεις να διώξεις τους ανεπιθύμητους από την ζωή σου;

Υπάρχει ένα ξόρκι που θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις και να πετύχεις αυτό που θες!

Θα χρεαστείς

1 μαύρο κερί

1 κόκκινο κερί

1 λευκό κερί

Μια καινούργια καρφίτσα

Λιβάνι από μαύρο ρόδο

Μια κορδέλα

Ένα ασημένιο μπώλ

1 ξύλινο ραβδί

1 κομμάτι κιμωλία

 

 

Σε αυτό το ξόρκι το κόκκινο κερί συμβολίζει το «Τέλος», το μαύρο κερί συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα, ενώ το λευκό κερί αντιπροσωπεύει την αγνότητα σε όλα τα πράγματα. Ας δούμε πώς θα πραγματοποιήσεις το ξόρκι.

Πάρε τα κεριά και με την καρφίτσα χάραξε, από πάνω προς τα κάτω, τα παρακάτω: Στο κόκκινο «Ήρθε το Τέλος», στο μαύρο «Αρχή» και στο λευκό «Αγνότητα». Έπειτα άλειψε τα με το έλαιο ενεργοποίησης λέγοντας τις επιθυμίες σου. Τοποθέτησε τα τρία κεριά σε σχήμα τριγώνου (δεν παίζει ρόλο ποιο κερί θα είναι στην κορυφή του τριγώνου). Πάρε το μεταλλικό μπολ και τοποθέτησε το στη μέση του τριγώνου. Ύστερα βάλε την κορδέλα στο μπολ και το ξύλινο ραβδί πάνω από την κορδέλα. Άναψε ένα καρβουνάκι και κάψε λιβάνι μαύρο Ρόδο.

 

Αφού τελειώσεις με το βασικό στήσιμο, άναψε τα κεριά με ένα κερί μέλισσας με αυτή τη σειρά: λευκό, κόκκινο και μαύρο. Ενώ ανάβεις το κάθε κερί θα πεις τα παρακάτω λόγια:

«Αυτό το ξόρκι είναι αγνό και αληθινό,

Δεν αγαπώ αυτόν τον άντρα/αυτή τη γυναίκα (πες το όνομά του/της εδώ),

Αυτή η στοργή τελειώνει τώρα,

Αυτή η αγάπη τελειώνει τώρα,

Αυτός ο άντρας/αυτή η γυναίκα θα απομακρυνθεί από εμένα,

Και θα βρει ένα δικό του/της έρωτα…

Έτσι ας γίνει!»

Με τα κεριά αναμμένα, πάρε το ξύλινο ραβδί και κράτησε το πάνω από κάθε κερί λέγοντας το ξόρκι που αναφέρθηκε προηγουμένως. Στη συνέχεια, πάρε την κιμωλία και σχημάτισε έναν κύκλο που χωρίζει το ξύλινο ραβδί σε δύο ίσα κομμάτια. Το πρώτο κομμάτι συμβολίζει εσένα, ενώ το άλλο κομμάτι συμβολίζει το πρόσωπο, από το οποίο θες να απαλλαγείς. Βάλε το ραβδί πίσω στο μεταλλικό μπολ και αφαίρεσε την κορδέλα.

Κράτησε την κορδέλα (και από τις δυο άκρες) πάνω από το κόκκινο κερί μέχρι να κοπεί και να πιάσει φωτιά. Αμέσως, τοποθέτησε την κορδέλα στο μεταλλικό μπολ, ώστε όλα τα υλικά να αρχίσουν να καίγονται. Βεβαιώσου πως όλα θα καούν. Άσε τα κεριά να σβήσουν μόνα τους εφάπαξ. Όταν σβήσει η φωτιά, πάρε τις στάχτες από το μπολ και σκόρπισε τες μακριά πηγαίνοντας έξω από το σπίτι σου. Όχι σε σημείο που μπορεί να τις πατήσεις.

Πες τα παρακάτω λόγια:

«Όπως οι στάχτες σκορπίζονται μακριά από εμένα με τη δύναμη των ανέμων, έτσι και ο/η (τάδε γέννα της τάδε) θα απομακρυνθεί από τη ζωή και να σκορπιστεί μακριά μου…»

Τα υπολείμματα από τα κεριά να τα θάψεις στην γη μακριά από το σπίτι σου.

Αυτό που θα πρέπει να κάνει το ανεπιθύμητο πρόσωπο είναι να σε αφήσει ήσυχο μια για πάντα. Αν το ξόρκι δεν επιτύχει την πρώτη φορά, τότε επανάλαβε το κατά τη διάρκεια Πανσελήνου και θα πάρεις αυτό, που θες. Αν πάλι δε δεις αποτελέσματα, κάνε το ξόρκι άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών του Τελευταίου Τετάρτου της Φάσης της Σελήνης. Τότε σίγουρα θα βγάλεις τον ανεπιθύμητο από τη ζωή σου. 100% αποτελεσματικό ξόρκι.

Πηγή: https://xorkia.taroto.gr/