Με τέτοια μανία για το αβοκάντο σε όλο τον κόσμο, δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που κάποιος αποφάσισε να φτιάξει και ποτό από του βουτυράτο αυτό φρούτο. Η Αμερικανική ζυθοποιία Angel City, με έδρα το Λος Άντζελες, φτιάχνει μπίρα με αβοκάντο.
Κάθε χρόνο προμηθεύονται περισσότερα από 200 κιλά αβοκάντο και τα μετατρέπουν σε μπίρα.
Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο dry hopping όπου αφού η μπύρα έχει ολοκληρώσει την πρωτοβάθμια ζύμωση προστίθεται ο λυκίσκος, εκείνοι μετά τη ζύμωση προσθέτουν ένα είδος γουακαμόλε, με λιωμένο αβοκάντο, φρέσκο κόλιανδρο και χυμό λάιμ. Στη συνέχεια το μίγμα μένει σε τεράστιες δεξαμενές για περίπου 2 εβδομάδες και όταν είναι έτοιμη η μπίρα τους την εμφιαλώνουν σε κουτάκια. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της η μπίρα από αβοκάντο δεν έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες μπίρες, τουλάχιστον όσον αφορά στη γεύση ή το άρωμα, μιας και πιο εύκολα γίνονται αντιληπτές οι νότες λάιμ και κόλιανδρου παρά η γεύση του αβοκάντο. Όπως σημειώνουν η προσθήκη του της δίνει πιο κρεμώδη υφή.