Η αποκάλυψη και τα νέα ερωτήματα που γεννιούνται

Οι αστυνομικές αρχές έχουν μπει από τα πρώτα λεπτά της δολοφονίας σε εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να αντλήσουν οποιαδήποτε πληροφορία θα τους οδηγήσει στη σύλληψη των δύο δραστών. Ωστόσο, εξετάζονται παράλληλα τα αποτυπώματα που άφησαν και το γενετικό υλικό ενώ ελέγχονται παράλληλα η ατζέντα του ποινικολόγου, το κινητό και το σταθερό τηλέφωνο.

Πριν από μερικές μέρες ο αδερφός του Ζαφειρόπουλου και πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου πέρασε την κεντρική πόρτα του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ επί της οδού Κατεχάκη. Επισκέφτηκε τη Διεύθυνση της Κρατικής Ασφάλειας όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα.

Δείτε επίσης!Όλοι όσοι βρέθηκαν στην κηδεία του Ζαφειρόπουλου

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το πολυώροφο κτήριο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Η τελευταία του επέισκεψη όμως, και ειδικά μια μέρα πρν τη δολοφονία, γεννά ερωτήματα, για το εάν υπήρχε πληροφορία της Ελληνικής Αστυνομίας για ύποπτες κινήσεις κατά του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Γι΄αυτό το λόγο τον κάλεσαν για ενημέρωση. Υπάρχει όμως κα η άλλη εκδοχή, σύμφωνα με την οποία η επίσκεψη να έγινε για να ενημερωθεί η Αστυνομία και να ζητηθεί προστασία για ενδεχόμενες απειλές.

Ο άτυχος δικηγόρος μάλιστα είχε επισκεφθεί πριν μερικές ημέρες και τις φυλακές Κορυδαλλού. Το γεγονός αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς να επεκτείνουν τις έρευνες και στα σωφρονιστικά ιδρύματα και σε ενδεχόμενες επαφές ποινικών με τους δολοφόνους του ποινικολόγου.