Την συναυλία αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο παρακολούθησε ο πρωθυπουργός

Στα "Πρέσπεια" παρεβρέυθηκε συνοδευόμενος απο την σύγυζο του Μπέτυ Μπαζιάνα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να παρακολουθήσει τη συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καριοφυλιά Καραμπέτη, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου στις Πρέσπες.

Ο πρωθυπουργός έφθασε στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου αφού περπάτησε την πεζογέφυρα, μαζί με την σύζυγό του, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ., ενώ στην είσοδο του νησιού τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος και ο Γ. Λιάνης. 

 

 

«Μας τιμά η παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα εδώ στις Πρέσπες»είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του πολιτιστικού οργανισμού «Πρέσπεια», Γ. Λιάνης, στην ομιλία του και εξήρε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε να παραστεί στην εκδήλωση στην ακριτική Πρέσπα ενώ υπάρχει πυρετός προετοιμασίας στην κυβέρνηση για την επίσκεψη του γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Αθήνα και τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ.

 

 

Στην συναυλία παρεβρέθηκαν επίσης η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας, ο βουλευτής Κοζάνης, Δ. Δημητριάδης, η ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας, Πέτη Πέρκα, ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, ο δήμαρχος Πρεσπών, Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής.