Αλέξης Τσίπρας: Παίζει ποδόσφαιρο με τα παιδιά της Αποστολής Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στα Γιάννενα

Το νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), της «Αποστολής» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που λειτουργεί σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων,  στα Γιάννενα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος βρίσκεται στην πόλη λόγω του περιφερειακού συνεδρίου. 

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε  με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων, Μάξιμο, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Παρόντες εκεί και ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτςη Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο Γενικός Διευθυντήςτης «Αποστολής» Κώστας Δήμτσα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita Σπύρος Θεοδωρόπουλος, μεγάλος χορηγός του Κ.Δ.Α.Π.

Ο κ. Ιερώνυμος και ο κ. Μάξιμος  είχαν συνεργασία με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου, με αντικείμενο τη δημιουργία Γεωργικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ι. Μητρόπολη, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει στο εγγύς μέλλον. Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφήθηκε μαζί τους, έδωσε δώρα στα παιδιά κι έπαιξε μέχρι και ποδόσφαιρο μαζί τους.

τσίπρας έπαιξε ποδόσφαιρο

 

σίπρας έπαιξε ποδόσφαιρο

 

τσίπρας έπαιξε ποδόσφαιρο

 

σίπρας έπαιξε ποδόσφαιρο