Δείτε ποιος είναι

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα τότε ο καθένας μπορεί να καταφύγει σε οποιαδήποτε λύση.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και πρώην παρουσιαστή Κυριάκο Καψή.

 

 

Κάποτε στο δελτίο του ΑΝΤ1...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΨΗΣ (@kapsis_kyriakos) στις

 

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζει στα Χανιά. Βέβαια, αυτό δεν έγινε στα καλά καθούμενα, αλλά υπήρχε λόγος. Όταν έβλεπε ότι ο μισθός μειωνόταν και τα πράγματα προς το ζην γίνονταν χειρότερα, τότε αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του.

Το 2015 πήρε την απόφαση να φύγει από την Αθήνα για τα Χανιά. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο και όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει εργαζόταν σε ένα 24ωρο μίνι μάρκετ για να συμπληρώσει το εισόδημά του. Μάλιστα, τότε είχε αποκαλύψει ότι μαζί με έναν φίλο του αγόρασαν ένα μοσχάρι ελπίζοντας ότι θα αποδειχθεί κερδοφόρο και ότι στη συνέχεια θα αγοράσουν και άλλα! Παράλληλα εξασκούσε τη δημοσιογραφία ως χόμπι, εργαζόμενος ως υπεύθυνος τύπου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και διδάσκοντας σε ΙΕΚ της Κρήτης. 

 

 

Το νέο μέλος της οικογένειας...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΨΗΣ (@kapsis_kyriakos) στις

Το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Καψής φαίνεται ότι εργάζεται ως βοηθός μάγειρα σε γνωστό εστιατόριο των Χανίων, συγκεκριμένα στο Raeti, στην Αγία Μαρίνα. 

Ο ίδιος αποκάλυψε την νέα του εργασία και την αγάπη του για τη μαγειρική με μια νέα του ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Αν η δημοσιογραφία είναι η πρώτη αγάπη, η μαγειρική είναι η δεύτερη! Dual career διότι πρέπει πάντα να έχεις εναλλακτικό πλάνο...».