Αποκάλυψη - βόμβα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
«H Αλίκη ερωτοτροπούσε με τους πάντες!»

Μετά από χρόνια και για πρώτη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αναφέρθηκε τόσο στον χαρακτήρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη αλλά και στις Τζένης Καρέζη και αποκάλυψε πράγματα που δεν είχαν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια.

 

Η Αλίκη δεν είχε τέτοια, “ερωτοτροπούσε” με τους πάντες, με την καλή έννοια. Εγώ πέρασα υπέροχα μαζί της, ειδικά στο “Βίκτωρ Βικτώρια” της είχα κατεβάσει όλες τις συνταγές μαγειρικής που μπορεί να υπάρξουν. Η Αλίκη τότε ζούσε με ένα καρότο και την καρδιά

 

"Εγώ δεν είχα και δεν έχω ποτέ πρόβλημα με τους πρωταγωνιστές. Η Αλίκη ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος, σκληρός, όσον αφορά το πόσο σκληρά δούλευε, όπως και η Τζένη Καρέζη. Ήταν δύο διαφορετικές γυναίκες. Η Αλίκη καθόταν και σε έκανε να την ερωτευτείς, ενώ η Καρέζη ήταν σαν κι εμένα περίπου, καθαρός, αυτός είμαι, άμα σου αρέσω. Ή σε πήγαινε ή δεν σε πήγαινε. Η Αλίκη δεν είχε τέτοια, “ερωτοτροπούσε” με τους πάντες, με την καλή έννοια. Εγώ πέρασα υπέροχα μαζί της, ειδικά στο “Βίκτωρ Βικτώρια” της είχα κατεβάσει όλες τις συνταγές μαγειρικής που μπορεί να υπάρξουν. Η Αλίκη τότε ζούσε με ένα καρότο και την καρδιά ενός μαρουλιού για να χωράει στα ρούχα της».