Τι άλλο είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Ποιος να περίμενε όταν είχε ακούσει τον Απόστολο Γκλέτσο να δηλώνει, καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, για τους άντρες ότι το «ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές», ότι δύο χρόνια μετά θα ερχόταν άλλη μια ατάκα από τα χείλη του, εξίσου… εντυπωσιακή!

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Στυλίδας, καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Λούης Night Show», στον Alpha Κύπρου αφότου εξήγησε τι εννοούσε με εκείνη τη φράση που είπε στην εκπομπή «Βράδυ», κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό (ξανά!).

«Αυτό δεν ειπώθηκε τυχαία. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε, μιλάγανε, λέγανε. Και αυτό το θεωρώ μια πατρική και ιερή υποχρέωση ενός ανθρώπου που βγαίνει και μιλάει, να υπερασπιστεί κάποιες ψυχές που υποφέρουν από αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα» είπε για το τότε σκηνικό στον τηλεοπτικό αέρα.

Και πρόσθεσε: «Είναι δύο οι πλευρές που δημιουργούν σε αυτές τις ψυχούλες, στα παιδάκια τα μικρά, και σε κάποιες μανάδες και πατεράδες που μπορεί να έχουν πρόβλημα. Είναι δύο οι πλευρές. Είναι αυτοί που βρίζουν και είναι και αυτοί που βγαίνουν να υπερασπιστούν, καταλαβαίνεις τι εννοώ, οι επαγγελματίες. Αυτοί όλοι δημιουργούν ένα τεράστιο μπούλινγκ σε αυτά τα αθώα πλασματάκια. Και βγήκα, λοιπόν, πολύ απλά και τους λέω ότι εμένα που με θεωρείτε "ΟΚ", το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Όσο για το νέο που έχει να μας μείνει από αυτή τη συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση; «Δεν πήγα ποτέ με θαυμάστρια, αλλά με τη μαμά της. Ε, τώρα, ήταν 17 χρονών το κοριτσάκι, δεν κάνει. Η μαμά όμως ήταν μια χαρά» είπε ο Απόστολος…