Δείτε το βίντεο από τη σύλληψη

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η σύλληψη της 19χρονής Ελλην΄θδας που εργαζόταν ωε μοντέλο, όταν στην κατοχή της βρέθηκε ποσότητα κοκαϊνης αξίας περίπου 300.000 δολαρίων! 

Όπως ανακοίνωσε το τελωνείο του Χονγκ Κονγκ είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συνελήφθη την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη.

μοντέλο κοκαϊνη

 

μοντέλο κοκαϊνη

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελληνίδα έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία. Στο σακίδιό της βρέθηκαν συνολικά 2,5 κιλά κοκαΐνης, ενώ, όπως αναφέρεται, το μοντέλο εντοπίστηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες του σάκου της, κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας.

Οι Αρχές συνέλαβαν τις υπόλοιπες τρεις γυναίκες την τελευταία εβδομάδα και μάλιστα κατέσχεσαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικής αξίας άνω των 55.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας.

 

Μοντέλο κοκαϊνη

 

Μοντέλο κοκαϊνη

 

Η Ελληνίδα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ και αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών.

Ωστόσο, οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα το όνομά της, ενώ την οδήγησαν στο τμήμα, φορώντας της κουκούλα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της.