Υπάρχει και στην Ελλάδα!

Ένα άρωμα που ταιριάζει σε μία βασίλισσα όπως την Ελισάβετ.

Ο λόγος για το νέο άρωμα Elisabethan Rose!

Το φύλλο φουντουκιού καλεί την ύπαιθρο με μια δόση φρεσκάδας. Κανέλα και έλαιο αμυγδάλου στροβιλίζονται στην ατμόσφαιρα.  Στην πορεία το άρωμα αποκαλύπτει την πιο απαλή του πλευρά. Ένα άρωμα με χαρακτήρα, όπου το βετιβέρ και το ξύλο καλπάζουν μέσα στη νύχτα αποδεικνύοντας πως η δύναμη, αλλά και η απαλότητα, μπορούν να συνυπάρξουν χαρίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Η σχέση του οίκου Penhaligon’s με τη βασιλική οικογένεια κρατά παραπάνω από έναν αιώνα.

 

 

  • Το 1870 ο ίδιος ο ιδρυτής του οίκου Penhaligon’s, William Henry Penhaligon, με την άφιξή του στο Λονδίνο, έγινε ο βασιλικός κουρέας και αρωματοποιός της βασίλισσας Βικτόρια.
  • Ο οίκος ακόμη και σήμερα κατέχει δύο Royal Warrants of Appointment, μία τιμή που απονέμεται σε εταιρείες που έχουν προμηθεύσει τη βασιλική οικογένεια με αγαθά ή υπηρεσίες για τουλάχιστον πέντε χρόνια.
  • H Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν πιστή θαυμάστρια του οίκου Penhaligon’s και πιο συγκεκριμένα του θρυλικού αρώματος Bluebell.
  • Προς τιμήν της, το 2011 η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton, αποφάσισε να διαλέξει ειδικά για την ημέρα του γάμου της, το ίδιο άρωμα από τον αγαπημένο αρωματικό οίκο του Παλατιού, το Bluebell.

Θα το βρεις εδώ: https://www.atticabeauty.gr/