Εργάζεται ως σκηνοθέτης στο Χόλιγουντ

Την ώρα που η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη διαπρέπει στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ο γιος της Κωνσταντίνος Μουσούλης κάνει τα δικά του βήματα στο Χόλιγουντ, ως σκηνοθέτης. 

Μάλιστα, έχει ιδρύσει μια μικρή εταιρεία παραγωγής, τη Homeric Pictures, η οποία, βάσει μιας πρωτοποριακής συνεργατικής μεθόδου, προωθεί νέους δημιουργούς.

Ωστόσο, μητέρα και γιος αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν για πρώτη φορά.

 

 

Αφορμή ένα από τα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, το οποίο και θα γίνει ταινία και σκηνοθετικά θα φέρει την υπογραφή του γιου της.

"Η αποδοχή του κοινού ήταν και είναι τιμητική και συγκινητική. Πιστεύω πως η αλήθεια που υπάρχει και στα τρία βιβλία μου, μαζί με την κατάθεση της ψυχής μου, κάνει τον κόσμο να τα αγαπήσει. Είναι ένας κύκλος αληθινών ιστοριών που έχω ερευνήσει και δείχνουν ανάγλυφα το προφίλ του εγκλήματος στη χώρα μας. Συνεχίζω και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το τέταρτο βιβλίο μου. Με τη βοήθεια του γιου μου, που είναι σκηνοθέτης κινηματογράφου στην Αμερική, άνοιξε ήδη ένας άλλος δρόμος", ειχε δηλώσει σε συνέντευξη της στη Real η γνωστή δημοσιογράφος.