Αυτός είναι ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη
Πόσο μοιάζουν;

Μπορεί να υπήρξε ένας από τους πιο κορυφαίους ηθοποιούς που πέρασαν ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης όμως υπήρξε και ένας από τους πιο ελκυστικούς άνδρες της εποχής του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τον αποκαλούσαν ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου.

Χαρισματικός και γοητευτικός αγαπήθηκε και αγάπησε πολλές γυναίκες, αφού εκτός από τις μεγάλες του επιτυχίες ως ηθοποιός υπήρξε μεγάλος καρδιοκατακτητής.

Η προσωπική του ζωή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολυτάραχη και όχι άδικα, αφού ο Αλέκος Αλεξανδράκης έκανε τέσσερις γάμους από τους οποίους απέκτησε δυο παιδιά.
Ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη, Βάσιας, είναι σήμερα 54 ετών και παρόλο που δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του διάσημου πατέρα του, είναι εξίσου γοητευτικός. Ο ίδιος είναι πολύ διακριτική παρουσία, διατηρεί χαμηλό προφίλ και προτιμά να απέχει από τα κοσμικά δρώμενα και τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει κάνει μερικές δημόσιες εμφανίσεις και μπορείτε να τον δείτε στα στιγμιότυπα που ακολουθούν.
 

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βάσιας Αλεξανδράκης είναι γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη από τον τέταρτο γάμο του με την ελβετικής καταγωγής Βερένα Γκάουερ.

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1965 και έχει μια αδερφή, τη Γιοχάνα Αλεξανδράκη. Οι τρεις προηγούμενοι γάμοι του Αλέκου Αλεξανδράκη ήταν με τις: Μαρτζ Βάλβη, Κλοντ Σαμπαντού και Αλίκη Γεωργούλη, ενώ σχέση ζωής είχε με την επίσης ηθοποιό Νόνικα Γαληνέα. Ο δεσμός του κράτησε 21 ολόκληρα χρόνια, έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ.