Για αυτό συνέβη το πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό

Ποιός ήταν ο λόγος που οδήγησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αλέξη Κούγια να πιαστούν στα χέρια σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης; 

H ανακοίνωση της Λάρισας, στην οποία εξέφραζε η ομάδα την έντονη δυσαρέσκειά της για τον ορισμό του διαιτητή Ευαγγέλου αλλά και του παρατηρητή στο μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τα πράγματα να ξεφύγουν από το έλεγχο των δύο αντρών. 

Υπάρχει όμως κι άλλο παρασκήνιο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε και προηγούμενο με τον δικηγόρο, αφού ο τελευταίος δικηγόρος του εκδότη των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη, ισχυρίστηκε ότι ο Μελισσανίδης μαζί με τον Νικόλα Πατέρα έχουν οργανώσει ολόκληρη πλεκτάνη εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την υπόθεση του «Νoor 1».

Μετά την τυχαία συνάντησή τους δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα, όταν ο επιχειρηματίας είπε στο γνωστό ποινικολόγο: «Τι είναι αυτά τα πράγματα που λες για εμένα; Δεν ντρέπεσαι;». Η συζήτηση ξεκίνησε να ανάβει, με αποτέλεσμα τον Δημήτρη Μελισσανίδη να γρονθοκοπεί τον Αλέξη Κούγια. 

Χρειάστηκαν δέκα άτομα για να χωρίσουν τους δυο άντρες που είχαν πέσει στο πάτωμα. 

Δείτε επίσης: 

Αλέξανδρος Κούγιας- Δημήτρης Μελισσανίδης: Ήρθαν στα χέρια

Βίντεο - Ντοκουμέντο με τον Αλέξη Κούγια στο ασθενοφόρο