Αυτός είναι ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη
Ο γάμος που τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα

Πριν από λίγες μέρες η βουλευτής της Ν.Δ., Έλενα Ράπτη, ανακοίνωσε πως παντρεύτηκε χωρίς κανείς να το γνωρίζει ενώ δεν αποκαλύφθηκε ούτε το όνομα του συζύγου της.   Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια φωτογραφία μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

H Έλενα Ράπτη έγραψε στην ανάρτησή της ότι παντρεύτηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά δεν αποκάλυψε το όνομα του συζύγου της ενώ και η φωτογραφία που δημοσίευσε δεν έδειχνε το πρόσωπό του.

Η Έλενα Ράπτη έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφός μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στον Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη». 

 

 

Το γεγονός πως δεν αποκάλυψε το όνομα του συζύγου της προκάλεσε αίσθηση στα μίντια και τελικά το όνομα και λεπτομέρειες δόθηκαν στη δημοσιότητα. Εφημερίδες έκαναν γνωστό το όνομα του συζύγου της σήμερα ενώ σχετικά ρεπορτάζ υπήρξαν και σε εκπομπές.  

Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη ονομάζεται Κίμων Μπάλλας και υπήρξε ο προσωπικός της σωματοφύλακας.  

Ο Κίμων Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και είναι Αστυνόμος Α', ενώ παλαιότερα υπηρέτησε στη φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και σαν χόμπι έχει την αγιογραφία.

Σύμφωνα με τα parapolitika που δημοσίευσαν τη φωτογραφία του, ο Κίμωνας Μπάλλας, παντρεύτηκε την Έλενα Ράπτη στις 18 Μαΐου, σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μόλις 10 καλεσμένους. 

 

 

Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα σήμερα την Έλενα Ράπτη είχε συνοδεύσει στην ορκωμοσία της στη Βουλή ο Κίμων Μπάλλας, έναν μήνα μετά τον γάμο τους. Ωστόσο τότε κανείς δεν γνώριζε για τον γάμο τους και η παρουσία του στο πλευρό της ήταν διακριτική, χωρίς να τραβήξει την προσοχή.