Οι εντυπωσιακές αναλογίες της

Η Brooke Shields που κολύμπησε από πολύ μικρή στη «Γαλάζια Λίμνη» της δόξας προχώρησε σε μια εξομολόγηση που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της και των νεανικών της χρόνων.

 

 

Η συνέντευξή της για λογαριασμό του εβδομαδιαίου ψηφιακού περιοδικού PorterEdit συνοδεύτηκε από μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό.

 

 

Στα 53 της χρόνια, η Μπρουκ Σιλντς φροντίζει το σώμα της και ακολουθεί ε΄ναν υγιεινό τρόπο ζωής. 

«Οι κόρες μου είναι πιο ώριμες τώρα από όσο ήμουν εγώ στην ηλικία τους. Εχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα τους. Το ζηλεύω αυτό. Αλλά σίγουρα, το δημιούργησα εγώ...»

Στη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι πάλεψε πολύ για να βρει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να προχωρήσει στη ζωή της και σύμμαχός της ήταν πάντα η μητέρα της.

 

 

Η μητέρα της, Teri, έφυγε από τη ζωή το 2012 μετά από πολυετή μάχη με τον αλκοολισμό. Παρά το ότι ήταν μάνατζερ της κόρης της, δεν την στήριζε ουσιαστικά. Ο σύζυγος της Μπρουκ Σίλντς ήταν το πρόσωπο που σχεδόν καθόρισε τη σχέση της ηθοποιού με το σώμα της, όπως σημειώνει η ίδια στη συνέντευξή της.

Το νεανικό της στιλ εντυπωσιάζει στα φωτογραφικά καρέ. Φορώντας το μαγιό της και το απαραίτητο cover up, η Μπρουκ Σιλντς στα 53 της χρόνια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας.

Είναι ο εαυτός της και γι’αυτό την αγαπά ο φακός!