Αλέξης Γεωργούλης: Από την Ευρωβουλή σε ριάλιτι
Καυστικά σχόλια για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ποικίλλα σχόλια έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της συμμετοχής του Αλέξη Γεωργούλη, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ως κριτή, στο σόου του ΑΝΤ1 YFSF.
Μάλιστα, τα σχόλια δεν περιορίστηκαν στα social media. Ακόμη και η φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ Εφημερίδα των Συντακτών σε άρθρο της ασκούσε κριτική για την επιλογή του Αλέξη Γεωργούλη να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με τα πυρά να αγγίζουν ακόμη και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του αυτή.

Κοινή συνισταμένη των σχολίων είναι ότι η συμμετοχή ενός ευρωβουλευτή σε ριάλιτι σόου υποβιβάζει τον θεσμό και προφανώς τίθεται θέμα πολιτικής δεοντολογίας, αφού ο Αλέξης Γεωργούλης είναι εκλεγμένος σε κόμμα της Αριστεράς, η οποία διαθέτει ένα συγκεκριμένο αξιακό σύστημα.

Φυσικά, από χθες, όταν έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετέχει ως κριτής στο YFSF τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά. Και δεν ήταν τόσο χιουμοριστικά.

Ηταν περισσότερο... δηλητηριώδη:
Άντε, να δούμε και τη Κουντουρά στο My Style Rocks και τον Παπαδημούλη συμπαρουσιαστή στο Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά!
Το αστείο δεν είναι που ο γεωργουλης θα βγει στην τηλεόραση αλλά ότι είναι ευρωβουλευτής κ για αυτό δεν φταίει ο ίδιος βεβαια ο ίδιος.

O Γεωργούλης από πόσες μεριές θα τα τσεπώνει για να κάνει την πλάκα του?

Να θυμίσω τι είχε πει ο Αλέξης ο Γεωργούλης πριν τις εκλογές; «Ουσιαστικά συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις, εννοώ και με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ». Κι όχι απλά τον κρατήσατε στα ψηφοδέλτια, αλλά τον εκλέξατε κιόλας. Μη δείτε καραγκιόζη ρε γαμώτο, αμέσως να του δώσετε αξιώματα.

Στο Your Face Sounds Familiar ο Αλέξης Γεωργούλης. Συγχαρητήρια σε όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που άφησαν απ' έξω τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη αλλά ψήφισαν τον καραγκιόζη της διπλανής πόρτας. Έχετε κριτήριο, αγάπες μου, όχι αστεία.