Αντώνης Ρέμος: Βόλτα στην Γλυφάδα με το πατίνι
Από πίσω η Υβόννη Μπόσνιακ με ποδήλατο

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "μετακίνηση 6" του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ στην Γλυφάδα. Εκείνος μπροστά με το πατίνι κι εκείνη πίσω με το ποδήλατο.

Παρά τα πολύ φιλόδοξα σχέδια που είχε ο τραγουδιστής για να πραγματοποιήσει τον κύκλο των εδώ και καιρό προγραμματισμένων συναυλιών του στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, η απαγόρευση όλων των εκδηλώσεων έφερε και σε εκείνον επαγγελματικές ανατροπές.

Φυσικά, όπως όλοι μας, μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του στη Γλυφάδα μαζί με τη σύζυγό του και την πεντάχρονη κόρη τους, Ελένη. Η απομόνωση λειτούργησε σχεδόν ευεργετικά για την οικογένεια, γιατί ήταν από τις λίγες φορές που κατόρθωσαν να έχουν χρόνο και να είναι στο σπίτι όλοι μαζί. Η Υβόννη είχε επίσης κλείσει το ατελιέ της εδώ και 20 μέρες και εργαζόταν από το σπίτι μιλώντας διαδικτυακά με τους συνεργάτες της.

 

 

Η καθημερινότητά της είχε αλλάξει όμως αρκετές μέρες πριν από την επιβολή του μέτρου «Μένουμε σπίτι», στην ουσία αμέσως μόλις έκλεισαν τα σχολεία και η πεντάχρονη κόρη της, Ελένη, δεν μπορούσε πια να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Ελάχιστες είναι οι φορές που η οικογένεια αποτόλμησε να βγει από το σπίτι. Εξαίρεση αποτελεί η σύντομη βόλτα που έκανε το ζευγάρι την περασμένη Κυριακή -μία μέρα πριν την επιβολή των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας- στην ασυνήθιστα άδεια από κόσμο Γλυφάδα.

 

 

Όπως βλέπετε αποκλειστικά στον φωτογραφικό φακό του YOU, η Υβόννη πήρε το ποδήλατό της και ο Αντώνης το μηχανοκίνητο πατίνι του και έχοντας σε... απόσταση τον κουμπάρο τους Κώστα Πηλαδάκη που επίσης ακολουθούσε με το ποδήλατό του, έκαναν μια σύντομη βόλτα στη μαρίνα της Γλυφάδας.

 

 

Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κόσμος στην παραλία και μάλιστα το ζευγάρι απέφυγε συνειδητά την οποιαδήποτε επαφή με τους ελάχιστους που συνάντησε στον δρόμο. Μάλιστα, κάποια στιγμή που διασταυρώθηκαν με κάποιους φίλους τους αντάλλαξαν τα νέα τους επίσης από μακριά, γνέφοντας ο ένας στον άλλον. Το ζευγάρι μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη έκανε τη βόλτα του για μισή ώρα και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής με τα δίκυκλα μέχρι το σπίτι του. Ο Αντώνης άλλωστε, όπως είναι γνωστό, δεν αντέχει λεπτό μακριά από τη μονάκριβη κόρη του, με την οποία μάλιστα αυτές τις μέρες έχει ξεκινήσει μαραθώνιο παιχνιδιών και δραστηριοτήτων!