Αντζελίνα Χαλντέντα: Όσα δεν γνωρίζετε για την παίκτρια του Bachelor
Η γυναίκα που έχει ξεχωρίσει στο reality του Alpha

Η Αντζελίνα Χαλντέντα είναι μία από τις παίκτριες που έχει ξεχωρίσει στο reality του Alpha, “The Bachelor“. Η έντονη προσωπικότητά της και ο εκρηκτικός χαρακτήρας της δεν έχει περάσει απαρατήρητος από το κοινό.

Διεκδικεί έντονα την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και στην τελευταία τελετή των ρόδων την είδαμε να λιποθυμά, μόλις εκείνος της έδωσε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο. 

Δες εδώ το επίμαχο απόσπασμα:

 

 

Την Αντζελίνα ωστόσο δε την είδαμε πρώτη φορά στην τηλεόραση. Η μελαχρινή παίκτρια του «Bachelor» είχε συμμετάσχει παλιότερα στο τηλεπαιχνίδι, «My Man Can», ενώ την είχαμε δει και στις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha.

Η Αντζελίνα είναι μία από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που θα διεκδικήσουν τον Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο. Είναι 20 χρονών και ασχολείται με την Κομμωτική.

Η Αντζελίνα ανοίγει απόψε, Πέμπτη 15/10 την καρδιά της στις συμπαίκτριες της στο reality και θα αναφερθεί με δάκρυα στα μάτια στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει λόγω του bullying που δεχόταν στο σχολείο για την καταγωγή της.

 

 

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είπε: “Ονομάζομαι Αντζελίνα, είμαι 20 ετών. Ο σκοπός που ήρθα στο bachelor είναι για να διεκδικήσω τον bachelor”. “Το ιδανικό δείπνο θα το φανταζόμουν σε μία παραλία”. “Διεκδικώ πάντα αυτό που θέλω δεν αφήνω να πέσει σε άλλα χέρια”.

Στην πρώτη συνάντηση με τον Παναγιώτη τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια. Όταν η απάντηση που πήρε ήταν “ναι”, τότε του είπε πως βρήκε το άλλο του μισό. Ο Παναγιώτης είπε: “Μου αρέσει πάρα πολύ που η Αντζελίνα έχει έρθει για να ερωτευτεί και είναι ωραίο αυτό”.

Στην επόμενη σχέση της αναζητά ερωτική χημεία και ειλικρίνεια! Αυτό που δεν αντέχει σε έναν άντρα είναι τα ψέματα, την αδιαφορία και τον εγωισμό. Θέλει ο άντρας να είναι παραδοσιακός, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει αξίες. Της αρέσει να τη ζηλεύουν καθώς πιστεύει ότι αυτό δείχνει το ενδιαφέρον του άλλου. Θέλει ο σύντροφός της να τη κάνει να νιώθει μοναδική! Δηλώνει ανταγωνιστική και ετοιμοπόλεμη. Ο Bachelor της ανήκει και θα κάνει ότι περνάει από τα χέρια της για να τον σαγηνεύσει και να τον κάνει να την ερωτευτεί.