Πότε έπαιξε για πρώτη φορά στην τηλεόραση;

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει το 33ο έτος της ηλικίας της και σίγουρα την πιο ωραία φάση της ζωής της.

Εχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου, έχει τον γιο της Μάξιμο, έχει κάνει την πορεία της στην τηλεόραση και έχει και τη δική της εταιρεία κοσμημάτων. Πολυάσχολη και πολυπράγμων, μια γυναίκα που σίγουρα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει και να τα συνδυάσει όλα. Και τα καταφέρνει.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι επίσης μια γυναίκα με έντονη δραστηριότητα στα social media. Η ηθοποιός ποστάρει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τα κοσμήματά της και φυσικά ενσταντανέ από τη δουλειά της. Και μέσω των social, μέσω του Instagram συγκεκριμένα, απαντάει χωρίς ενδοιασμούς σε ερωτήσεις λίγο πιο... προσωπικές που της κάνουν followers της.

Πότε εμφανίστηκε η Αθηνά Οικονομάκου στην TV;

Κάπως έτσι πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει και πολλά πολλά άλλα. Αυτό που αποκάλυψε πιο πρόσφατα είναι πόσο χρονών ήταν όταν έπαιζε στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, στην πρώτη της εμφάνιση στην TV δηλαδή, το 2007. Ηταν μόλις 20 ετών!

 

 

Και ναι, αυτή ήταν η πρώτη της δουλεία στην τηλεόραση η οποία και στέφθηκε από επιτυχία. Και ακολούθησε ο ρόλος της Ξένιας στη Ζωή της Αλλης που φυσικά της άνοιξε πόρτες και πολλές πολλές άλλες δουλειές.

 

 

Οσο για το πόσο έχει αλλάξει η Αθηνά Οικονομάκου από το Δεληγιάννειο μέχρι σήμερα, η απάντηση στις φωτογραφίες. Και στη δική σας κρίση. Οχι ιδιαίτερα. Μόνο τα μαλλιά...

Να σημειώσουμε βέβαια ότι ακολούθως η Αθηνά Οικονομάκου πειραματίστηκε αρκετά με την εμφάνισή της όχι μόνο για τις ανάγκες του ρόλου της Ξένιας, όπου φορούσε την περίφημη περούκα με το μαύρο καρέ και τις αφέλειες, αλλά και σε άλλες φάσεις της, όταν για παράδειγμα έβαψε ξανθά τα μαλλιά της. Χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.