Δείτε το βίντεο

Ήταν το κέντρο της προσοχής στην περσινή τελετή απονομής των βραβείων BAFTA, όπου κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας για το «A Star is Born». Αλλά φέτος, ο Μπράντλεϊ Κούπερ έδειχνε να βαριέται αφόρητα.
Παρά το γεγονός ότι η ταινία του «Joker» (στην οποία ήταν παραγωγός) ήταν υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, οι θεατές θεώρησαν πως ο διάσημος ηθοποιός «έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση και να βαριέται» καθ’ όλη την διάρκεια της τελετής. Συγκεκριμένα, οι φανατικοί οπαδοί του Μπράντλεϊ Κούπερ, μοιράστηκαν στο Twitter τις σκέψεις τους για τις εκφράσεις του προσώπου του ηθοποιού, κυρίως την στιγμή που ανακοινώθηκε πως έχασε το πολυπόθητο βραβείο από την ταινία «1917».
 

Το Twitter σπάει πλάκα με τις εκφράσεις του Μπράντλεϊ Κούπερ στα BAFTA 2020

Αστειευόμενοι με την εμφάνισή του, κάποιος έγραψε: «Ο Μπράντλεϊ Κούπερ δείχνει πολύ μπερδεμένος σήμερα» με έναν άλλον να προσθέτει: «Σε πλήρη σύγχυση ο Μπράντλεϊ Κούπερ σήμερα στα BAFTA» και έναν τρίτο να αναφέρει: «Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μοιάζει με μια 50χρονη μητέρα που προσπαθεί να δει κάτι στο τηλέφωνό της χωρίς τα γυαλιά της».
 

 

Άλλοι έγραψαν: «Ξέρει πού βρίσκεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ; Δεν έχω ξαναδεί άντρα τόσο μπερδεμένο», αλλά και «Όποιος αποφάσισε να δείξει με την κάμερα τον Μπράντλεϊ Κούπερ στα BAFTA, θα ήθελα να τον συγχαρώ».

Η ταινία «1917» ήταν αυτή που κατέκτησε τα περισσότερα βραβεία στην χθεσινή τελετή των βρετανικών βραβείων Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, με το αριστούργημα του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου, να φεύγει με 7 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθέτη, Βρετανικής Ταινίας, Ειδικών Οπτικών Εφέ, Σχεδιασμού Παραγωγής και Ήχου. Την ίδια ώρα, το «Joker», που είχε 11 υποψηφιότητες, έφυγε με μόλις τρία βραβεία, Α’ Ανδρικού Ρόλου, Μουσικής και Κάστινγκ.