Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα
Η φωτογραφία που κοινοποίησε στα social media

Η Δανάη Μπάρκα είναι μια γυναίκα με αισθητική και υπέροχο στιλ, ενώ σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της, είτε από τον αέρα και τη θετική ενέργειά της, είτε για τα κομψά σύνολά της. 

Την έχουμε δει πολλές φορές στα social media σε φωτογραφίες με φίλους, σε φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» αλλά και σε φωτογραφίες από τις διακοπές της, να ποζάρει ξέγνοιαστη σε κάποια παραλία με το μαγιό της. 

Αυτή τη φορά, η Δανάη Μπάρκα έκανε μια σέξι δημοσίευση με μαύρα εσώρουχα και τα σχόλια των διάσημων φίλων της και μη, γέμισαν το ποστ της με θετική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας μια φωτογραφία με μαύρα εσώρουχα, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Good night! When troubles rob your sleep, remember your blessings!»

Η Δανάη Μπάρκα αποπνέει απεριόριστη θετική ενέργεια, πάντοτε είναι με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της ενώ παράλληλα είναι παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά τις αντιδράσεις τις σε αρνητικά σχόλια που μπορεί να ακούει ανά καιρούς. Αγαπά τον εαυτό της, έχει χιούμορ και μια δυνατή προσωπικότητα και αυτό βγαίνει προς τα έξω.