Δούκισσα Νομικού: Πως γνωρίστηκε με τον άντρα της;
Τι αποκάλυψε η ίδια;

Τα τελευταία χρόνια η ζωή της Δούκισσας Νομικού έχει αλλάξει πολύ, αφού έχει γνωρίσει τον άνδρα της ζωής της και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, τον 2χρονο Σάββα και την 6 μηνών Αναστασία.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2017 στη Μύκονο, με τον πρωτότοκο γιο τους να έρχεται στη ζωή τον Μάρτιο του 2018 και την κόρη τους να ακολουθεί λίγο καιρό μετά και να γεννιέται τον Σεπτέμβριο του 2019.

Οι τέσσερις τους είναι αχώριστοι αυτή την την περίοδο, με την Δούκισσα Νομικού να απολαμβάνει συνεχώς την παρέα του συζύγου της αλλά και τα παιχνίδια μαζί με τα παιδιά της. Η ίδια προσπαθεί να μην πτοείται από όσα συμβαίνουν στον πλανήτη και απλώς αδημονεί για τη στιγμή που όλη αυτή η ιστορία θα αποτελεί παρελθόν.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων της στο Instagram και έτσι δεν δίστασε να τους ζητήσει να της στείλουν τις απορίες τους. Ένα από τα ερωτήματα που δέχτηκε ήταν το πού και πότε γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, με εκείνη να απαντά: «Αύγουστος του ’14 στο αεροδρόμιο».