Το αποκάλυψε η ίδια

Σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της που αναμένεται να είναι κοριτσάκι!

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε εχθές στο Instagram και συγκεκριμένα στα stories της, κάποια βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης που έκανε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, για τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Όπως έγραψε βέβαια και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο account της, ο μικρός Σάββας έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τη αδερφούλα του. Και κοίταξε τώρα τι συμβαίνει, από τα stories που ανέβηκαν πιστεύουμε πως η Δούκισσα μας αποκάλυψε μάλλον την ημερομηνία που γεννάει.

Ο make up artist της, Παντελής Τουτουντζής, αναφέρει πως όπως και στην προηγούμενη φωτογράφιση για την εγκυμοσύνη της, έμειναν λίγες ημέρες ακόμη προτού φέρει στον κόσμο την κόρης της. Και αυτό αν ανατρέξουμε λίγο στην πρώτη της εγκυμοσύνη και στην ημερομηνία της φωτογράφισής της, σημαίνει πως το πολύ σε δύο εβδομάδες θα γεννήσει το δεύτερο παιδάκι της.

 

 

Όταν η Δούκισσα Νμικού ήταν έγκυος στον Σάββα, στις 13 Μαρτίου έκανε το post από το backstage της φωτογράφισης και στις 25 του μήνα γέννησε, δηλαδή 12 μέρες μετά. Επομένως εάν λάβουμε υπόψιν μας αυτό το γεγονός, και το ότι ο make up artist της είπε πως έμειναν και πάλι λίγες ημέρες, πιθανόν η Δούκισσα να γεννήσει μέσα στο επόμενο 15νθήμερο.