Έγκυος η Lady Gaga
Τι λένε οι φήμες

Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά αναφέρουν πως η Lady Gaga περιμένει το πρώτο της παιδί, αφήνοντας αιχμές για τον πατέρα χωρίς ωστόσο να αναφέρουν όνομα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ καλλιτέχνης όμως αποφάσισε να διαψεύσει αυτές τις φήμες, δημοσιεύοντας ένα tweet, που προκάλεσε ωστόσο και πάλι φρενίτιδα.

Η Lady Gaga έγραψε: «Φήμες ότι είμαι έγκυος; Ναι, είμαι έγκυος με το #LG6 (Lady Gaga 6)», αναφερόμενη προφανώς στο έκτο άλμπουμ της.

 

 

Το τελευταίο άλμπουμ της «Joanne» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 συγκεντρώνοντας πολύ καλές κριτικές.

Μετά την κυκλοφορία, η Lady Gaga έκανε μια παγκόσμια περιοδεία και πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Μπράντλεϊ Κούπερ στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» και με την ερμηνεία της προτάθηκε για όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και καλύτερου τραγουδιού, το οποίο και κέρδισε.

Η σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, που ήταν και σκηνοθέτης της ταινίας, αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού μεταξύ των οπαδών της και των σκανδαλοθηρικών περιοδικών. Μετά από την τρυφερή ερμηνεία τους στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, και τις εικασίες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, η Lady Gaga εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμμελ, όπου αποκάλυψε: «Ναι, αυτό θέλαμε να δείτε» επιβεβαιώνοντας πως το ζευγάρι στην πραγματικότητα, υποκρινόταν πως ήταν ερωτευμένο.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ, αλλά πολλοί θαυμαστές της πιστεύουν πως η Ριάνα θα συμμετέχει σε τουλάχιστον ένα από τα κομμάτια της, αφού η Lady Gaga ακολούθησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, BloodPop.