Ελένη Χατζίδου: Σταματάει το τραγούδι
Η ανακοίνωση της στα social media

Η όμορφη τραγουδίστρια, φαίνεται, πως ύστερα από την περιπέτεια υγείας της μόλις λίγων μηνών κορούλας της, αναθεώρησε κάποια πράγματα στη ζωή της και πήρε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της, που βέβαια έχουν αντίκτυπο και στα μέλη της όμορφης οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον Ετεοκλή Παύλου.

 

 

Με μία λιτή ανακοίνωση και προφανώς αποφασισμένη για όλα, η Ελένη Χατζίδου έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της:

“Με μεγάλη μου λύπη, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι για μένα το κεφάλαιο «τραγούδι» τελειώνει κάπου εδώ… Ήταν 2002 θυμάμαι, σπούδαζα στο ΑΠΘ και παράλληλα κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

Το 2013 σας συστήθηκα με το «Χειρότερα» και το όνειρο αυτό τελειώνει με το «Αχαριστία». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου την Spicy Music.

Σας ευχαριστώ πολύ που με έχετε αγκαλιάσει τόσο πολύ ως τώρα! Ήρθε η ώρα να αφιερωθώ στην άλλη μου μεγάλη αγάπη, τη διδασκαλία! Θα τα λέμε από εδώ, δεν χανόμαστε! Και μη ξεχνάτε: «Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρήγορησει»”.

Η ανάρτησή της αυτή τάραξε τους θαυμαστές της που την ακολουθούν σε κάθε τη βήμα και τη στηρίζουν σε κάθε της επιλογή.

Τα μηνύματα άρχισαν να πέφτουν βροχή με τους περισσότερους να ζητούν να μάθουν τον λόγο που είχε καταφύγει σε μία τέτοια απόφαση.

Ευτυχώς για εκείνους, η Ελένη Χατζίδου δεν κατάφερε να είναι για πολλή ώρα σκληρή γιατί λίγο αργότερα έκανε μία ακόμα ανάρτηση, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. Δείτε τι έγραψε στο μήνυμά της:

 

Ελένη Χατζίδου: Σταματάει το τραγούδι

 

 

Τελικά ήταν Πρωταπριλιάτικο αστείο!