Φιλί στο στόμα για Βίσση και Βανδή
Δείτε το βίντεο

Αχώριστες έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή. Η αρχή έγινε στο περσινό J2US όταν ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να ενώσει για πρώτη φορά τις πετυχημένες τραγουδίστριες, μετά από μια…  πολυετή κόντρα, όπως και τις ήθελαν τα media.

Κανείς από τους θαυμαστές τους φυσικά δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν. Οι συναντήσεις, οι δηλώσεις και τα πειράγματα στα social media, αποδεικνύουν πλέον πως η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή είναι δυο καλές φίλες.

«Όλα έγιναν αβίαστα. Όλα προέκυψαν από ένα απλό τηλεφώνημα του Νίκου Κοκλώνη που μας ζήτησε να βρεθούμε στο σπίτι του. Και είχε τόσο impact, γιατί απλά το μόνο που χρειαζόταν ήταν να συναντηθούμε! Γιατί, τόσα χρόνια, δεν είχαμε συναντηθεί», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για την Άννα Βίσση.

Το βράδυ της Τρίτης ο Χάρης Σιανίδης γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του με αγαπημένους celebrities να βρίσκονται στο πλευρό του. Ο μετρ των δημοσίων σχέσεων, διοργάνωσε το ιδανικό πάρτι σε γνωστό μαγαζί στην Βουλιαγμένη με την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή να δίνουν το παρών.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση τάισαν η μία την άλλη, ως ένδειξη συμπάθειας και αγάπης, ενώ την ώρα που ο Χάρης Σιανίδης έσβηνε την τούρτα του, οι δύο τραγουδίστριες αντάλλαξαν ένα φιλί.

Φιλί στο στόμα για Βίσση και Βανδή