Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη
Πόσο χρονών γίνεται;

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, που φέτος αποφάσισε να βάλει μία άνω τελεία στην τηλεοπτική της καριέρα, γιορτάζει τα 51 της χρόνια για πρώτη φορά στο σπίτι της, μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια καθημερινής παρουσίας στο πλατό.
Αλλωστε η Ελένη Μενεγάκη, που όπως έχει δηλώσει η ίδια σκέφτεται και σχεδιάζει το κάθετι που κάνει, στα περσινά γενέθλια της είχε πει ότι χρειάζεται μια αλλαγή και θέλει καινούργια πράγματα «Αυτή η δεκαετία να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Εγώ αυτό θέλω. Θέλω να είναι καινούρια πράγματα, καινούρια ζωή, καινούριες περιπέτειες, καινούριες αγάπες… Άλλου είδους εννοώ ε; Όχι τις άλλες! Όλα καινούρια», αυτά ήταν τα λόγια που είπε η Ελένη Μενεγάκη στα τελευταία της τηλεοπτικά γενέθλια τον Οκτώβριο του 2019.

 

 

Ετσι λοιπόν τα φετινά γενέθλια και η καινούργια αυτή δεκαετία τη βρίσκει ανανεωμένη, ξεκούραστη και όπως πάντα λαμπερή. Και μπορεί πριν λίγες μέρες να έσβησε μια τούρτα γενεθλίων στην Άνδρο παρέα με τον γιο της Αγγελο και τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, η παρουσιάστρια θα γιορτάσει και στο σπίτι της στα Μελίσσια.
 

 

Και μπορεί η ίδια να προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δεν λείπουν οι φωτογραφίες από το σπίτι της το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.