Γενέθλια για τον Ηλία Μπόγδανο!
Πόσο χρονών έγινε;

Γενέθλια είχε χτες ο Ηλίας Μπόγδανος μπαίνοντας πλέον και επίσημα στο 31ο έτος της ηλικίας του. Ο διάσημος τραγουδιστής που ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της showbiz από το συγκρότημα INCO και είδε τη δημοφιλία του να κορυφώνεται μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, αλλά πολύ περισσότερο στους δικούς του ανθρώπους.

Το τελευταίο διάσημα, μάλιστα, είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, το ξανθό μοντέλο που το κοινό αγάπησε ήδη από τη βιντεο-κλήση του τραγουδιστή μέσα στο Survivor. Τα δύο παιδιά δείχνουν πολύ αγαπημένα σε κάθε τους εμφάνιση και ο έρωτάς τους δεν μπορεί να κρυφτεί.

Το post του Μπόγδανου για την Εξαρχοπούλου

Χτες, 20 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Ηλίας έκανε ένα post το οποίο περιλάμβανε μία φωτογραφία με την καλή του στη θάλασσα, καθώς και μία αφιέρωση: «Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια ever και αυτός είναι ο λόγος».

 

Η έκπληξη για τα γενέθλιά του

Οι αγαπημένοι του άνθρωποι, με πρώτη, φυσικά, την Αλεξάνδρα, ετοίμασαν μία έκπληξη στον Ηλία. Συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί και τον περίμεναν για να του ευχηθούν και να γιορτάσουν το βράδυ το χαμογελαστό παιδί.