Σάκης Ρουβάς
Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλια του είχε στις 5 Ιανουαρίου ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ο οποίος τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, του επιφύλασσαν μια έκπληξη.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, ανέβασε σε instastory μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από το πάρτι -έκπληξη που ετοίμασαν για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος έκλεισε τα 48.
Σε αυτήν, βλέπουμε τον διάσημο τραγουδιστή να κάθεται πανευτυχής μπροστά από την τούρτα του, έτοιμος να σβήσει τα κεράκια του, με παρέα την μικρή Αναστασία, την Αριάδνη, τον Απόλλωνα και τον Αλέξανδρο.
 

 

Οι εκπλήξεις όμως για τον Σάκη Ρουβά δε σταμάτησαν εκεί. Το βράδυ, οι συνάδελφοί του, Στέλιος Ρόκκος και Έλενα Παπαρίζου, με τους οποίους εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Estate, του είχαν ετοιμάσει άλλη μια έκπληξη.

 

Γενέθλια με εκπλήξεις για τον Σάκη Ρουβά

 

Συγκεκριμένα, ενώ ο Σάκης Ρουβάς βρισκόταν επί σκηνής και τραγουδούσε, του έδεσαν τα μάτια και μετά από λίγο του έφεραν μια τούρτα - υπερπαραγωγή, τραγουδώντας του φυσικά και το τραγούδι των γενεθλίων.

 

Γενέθλια με εκπλήξεις για τον Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς συγκινήθηκε και έσβησε τα κεράκια του, έχοντας στο πλευρό του τους αγαπημένους του συνεργάτες και τους θαυμαστές του.
 

Γενέθλια με εκπλήξεις για τον Σάκη Ρουβά