Γιάννης Πλούταρχος: Αποκάλυψε την ηλικία του στον Μουτσινά
Πόσο χρονών είναι;

Καλεσμένος στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος ήταν πιο απαοκαλυπτικός από ποτέ.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος είναι στην κριτική επιτροπή του House of Fame, μίλησε τόσο για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, όσο και για την ηλικία του.

"Τρεις φορές ξεκίνησα το επάγγελμα του τραγουδιστή και τρεις φορές τα παράτησα. Δεν είχα επαφές με τον χώρο και ήταν δύσκολο για μένα να βρω δουλειά. Έψαχνα σε αγγελίες μόνο", είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη νέα συνεργασία του με το μουσικό ριάλιτι που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Σκάι και αποκάλυψε πως προέκυψε και πως είπε το μεγάλο "ναι".

"Ένιωσα εδώ κι ένα χρόνο ότι δεν ήμουν παραγωγικός, ένιωσα άσχημα μέσα μου. Η επαφή με τον κόσμο είναι πολλή σημαντική για εμάς, αν μας το κόψεις, παθαίνουμε κατάθλιψη. Βρήκα ενδιαφέρον την πρόταση του ΣΚΑΪ και είπα το «ναι» μετά από πολλή σκέψη."

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε και την ηλικία του και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς είναι πλέον 50 ετών.

Δείτε το βίντεο: