Χώρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Ενοχλημένος ο Φίλιππος Βαρβέρης

Ηταν στα μέσα Μαρτίου, όταν στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αποκαλύφθηκε μέσω βίντεο ο νέος έρωτας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Στο βίντεο φαινόταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει τρυφερά ανσταντανέ με τον επιχειρηματία και τα δημοσιεύματα να μιλούν για έναν νέο έρωτα στην πόλη.

Η σχέση, όπως φαίνεται, δεν μακροημέρευσε, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το ζευγάρι χώρισε.

«Τα φιλιά και οι τρυφερές στιγμές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Φίλιππου Βαρβέρη έγιναν πρώτο θέμα. Μετά τις πρώτες εικόνες και αφού η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως η εικόνα μιλά από μόνη της, αφήνοντας να εννοηθεί πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία, άρχισαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τον Φίλιππο Βαρβέρη και το οικογενειακό του περιβάλλον, το οποίο δεν ενέκρινε αυτή την σχέση. Σήμερα δυο εβδομάδες μετά τα φιλιά του σε αθηναϊκή πίστα, το ζευγάρι φαίνεται πως δεν κατάφερε να προχωρήσει την σχέση του σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής. Οι πληροφορίες έρχονται απευθείας από το περιβάλλον του Φίλιππου Βαρβέρη και κάνουν λόγο για μία στιγμή πάθους και τίποτα περισσότερο. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φίλιππος Βαρβέρης αποτελούν παρελθόν. Η σχέση αυτή τελείωσε τόσο γρήγορα όσο άρχισε. Επίσης, μεταξύ του επιχειρηματία και της παρουσιάστριας δεν υπάρχει καμία επικοινωνία», ανέφερε το ρεπορτάζ.