Χριστίνα Μπόμπα
Τι αποκάλυψε η ίδια

Σε τρεις μήνες περίπου η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η αλήθεια είανι πως περιμένουν δίδυμα και μάλιστα κοριτσάκια.

Βέβαια, μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα δυσκολεύτηκε αρκετά και δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αρχικά δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας»!

 

 

Απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων παραδέχθηκε ότι δεν έχει άγχος κι πως απολαμβάνει αυτή την τρυφερή περίοδο, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι στον δεύτερο μήνα είχε ναυτίες.

Όσον αφορά στη διατροφή της, η ίδια ανέφερε ότι προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά, αλλά που και που την πιάνουν οι λιγούρες και δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά. Έχει μπει στον έκτο μήνα και έχει πάρει 5 με 6 κιλά!