Το κορίτσι του "10 λεπτά κήρυγμα"

Η τηλεοπτική Μαριλένα, το κορίτσι του Λεωνίδα στο "10 Λεπτά Κήρυγμα"έμεινε στο μυαλό μας για τα ξεχωριστά χτενίσματα της, που ήταν ανατρεπτικά για την εποχή του 2000. Η όμορφη κοκκινομάλλα, επέλεξε να κάνει κάτι διαφορετικό στα μαλλιά της εν έτει 2019.

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν λείπουν και οι απώλειες από την αγαπημένη σειρά του MEGA, και δεν αναφερόμαστε μόνο στον πατέρα του Λεωνίδα, Σάκη Μπουλά. 

Πάντα ανατρεπτική η Χριστίνα Σέιχ φαίνεται να μην μεγαλώνει. Τι και αν έκανε γκρι τα μαλλιά της; Παραμένει το ίδιο κούκλα και νέα. Αυτή την αλλαγή, όμως, δεν νομίζω να την ενέκρινε ο Λεωνίδας. Η γοητεία της μίλησε στην καρδιά των ανδρών, και το κορίτσι του Λεωνίδα δεν ξεχάστηκε ποτέ.

Η σειρά ολοκληρώθηκε το 2003 και έκτοτε η Χριστίνα απέχει συνειδητά από την δημοσιότητα, αν και κάποια στιγμή κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, όταν έκανε ξανά την εμφάνισή της μέσα από ένα βίντεο γυμναστικής του ιντερνετικού καναλιού «Fithabits», στο πλευρό του συναδέλφου της, Ρένου Ρώτα.

Μαριλένα

Τα μαλλί της είναι ξανά πολύ κοντό, η ίδια όμως έχει τόσα χρόνια μετά αποχωριστεί το κόκκινο, προτιμώντας μια silver απόχρωση του ξανθού, που δίνει την αίσθηση του λευκού χρώματος.

 

 

Πηγή: https://www.athensmagazine.gr/article/gossip/437504-h-sokaristikh-allagh-ths-marilenas-apo-ta-10-lepta-khrygma-den-tha-thn-anagnwrize-oyte-o-lewnidas