Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε κουμπάρα
Η εντυπωσιακή της εμφάνιση

Η παρουσιάστρια έλαμπε από χαρά και δεν δίστασε να δημοσιεύσει τα ωραιότερα στιγμιότυπα από τον γάμο της φίλης της.

Η χθεσινή ημέρα (20/08) θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη της Κατερίνας Καινούργιου, αφού έγινε κουμπάρα στον γάμο της αγαπημένης της φίλης και συνεργάτιδας, Μάιρας Γρυπαίου.

Η γνωστή hair stylist παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Τζιώτη με φίλους και συγγενείς τόσο από τη μεριά του γαμπρού όσο και από της νύφης, να δίνουν το παρών στην Κεφαλονιά όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο και η γαμήλια δεξίωση.

O γάμος και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια μας επιβεβαίωσε αφού επέλεξε να φορέσει ένα καλοκαιρινό και αέρινο φόρεμα σε fluo πορτοκαλί χρώμα, δημιουργία της Μαρίας Κονίδη. Μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η χρωματική επιλογή αφού το πορτοκαλί συμβολίζει τη χαρά, τον πλούτο, την ευτυχία, την αισιοδοξία, την επιμονή, τη ζεστασιά, και τη φιλία.

Την glam εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα nude ψηλοτάκουνα παπούτσια του οίκου Valentino. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε η νύφη (και προσωπική της hair stylist), Μάιρα Γρυπαίου και το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό.

Η απρόσμενη κίνηση της Katken και η πλάκα στον Νίκο Κοκλώνη

Η παρουσιάστρια έκανε μια άκρως χιουμοριστική κίνηση προς τον κολλητό της, Νίκο Κοκλώνη. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της νύφης, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε τα ονόματα των ανύπαντρων γυναικών της παρέας στο γοβάκι της Μάιρας, όπως συνηθίζεται στη χώρα μας. Με μια καλύτερη ματιά στο Instagram-story της παρουσιάστριας θα δεις πως ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και αυτό του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού, τον οποίο η Katken θέλει μάλλον να αποκαταστήσει.