Η σύντροφος του Αλέξη Παππά
Δείτε ποια είναι

Ο Αλέξης Παππάς θεωρείται ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο φετινό Survivor και δεν έχει γίνει ήδη το μήλον της έριδος για πολλές εντάσεις.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σπάνια κάνει αναφορά στην προσωπική του ζωή, αλλά είναι σε σχέση εδώ και λίγους μήνες με την πανέμορφη Alessia.

Μπορεί να έχουν συνατηθεί μόνο μια φορά, αλλά είχαν κλείσει ημερομηνία γάμου την 25η Μαρτίου.

Η σύντροφός του μίλησε στην εκπομπή της Ηλιάννας Παπαγεωργίου και είπε χαρακτηριστικά:

“Έχουμε μια ξεχωριστή σχέση. Γνωριστήκαμε τον Αύγουστο στο Μονακό και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιο τρόπο συγχρονιστήκαμε και μετά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Μένω στο Μόντε Κάρλο και μεταξύ Ντουμπάι, Μιλάνο και Παρίσι και δεν κατάφερα να τον συναντήσω, οπότε μιλάμε μέσω των social media. Ακόμα και τα απογεύματα με καλούσε στο τηλέφωνο και πέφταμε μαζί για ύπνο”

Για την απόφασή του να μπει στο παιχνίδι: 

“Μου είπε τον Δεκέμβρη ότι πρόκειται να πάει στο Survivor και του είπα ότι είναι μια ευκαιρία για να εξελιχθεί και να βγει από τη ζώνη ασφαλείας. Ο Αλέξης μου είπε ότι θέλει να μοιραστεί μαζί μου ό,τι κάνει στη ζωή του. Πριν φύγει, λοιπόν, και κλείσει το τηλέφωνο, είπε ότι θέλει να μου ζητήσει μόνο ένα πράγμα: “Υποσχέσου ότι δεν θα δώσεις την καρδιά σου σε άλλον γιατί θέλω εγώ να την κερδίσω. Και έτσι αποφασίσαμε να περιμένουμε ο ένας τον άλλον”.

Για τις στιγμές ζήλιας αλλά και για το γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιούνταν την 25η Μαρτίου: 

“Στο τελευταίο βίντεο που μου έστειλε μου είπε ότι με αγαπάει και όταν το είδα άρχισα να κλαίω. Κάναμε πλάκα όταν συζητάγαμε για την κοινή μας ζωή και είπαμε ότι θα μένουμε κάποιο διάστημα εδώ και κάποιο εκεί. Υποσχέσθηκα ότι θα του δώσω μια ευκαιρία. Υπήρχαν φορές που ζήλεψα τον Αλέξη μέσα στο παιχνίδι και είπα ότι δεν θέλω να βλέπω άλλον. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί ως ζευγάρι. Μόνο από τα social media. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα αυτό. Επρόκειτο να παντρευτούμε 25η Μαρτίου, οπότε αν τον δεις πέστου ότι έχασε το γάμο μας. Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε”.