Η ζωή του Ελτον Τζον γίνεται ντοκιμαντέρ
Με την έγκρισή του

Το «Rocketman» ήταν μια από τις κορυφαίες ταινίες του 2019 και τώρα πρόκειται να κυκλοφορήσει μια συνέχεια της με περισσότερες λεπτομέρειες από την ζωή του Έλτον Τζον.

Αυτή τη φορά θα είναι σε μορφή ντοκιμαντέρ και θα περιλαμβάνει όλες τις σκηνές που δεν περιλήφθηκαν στην ταινία.
Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Pillars Of Hercules», -είναι εμπνευσμένος από το μεσαίο όνομα του Τζον-, και σύμφωνα με την Sun θα διηγείται γεγονότα από τις περιοδείες του Άγγλου σταρ τη δεκαετία του 1970, με ακυκλοφόρητο οπτικοακουστικό υλικό. Ο κιθαρίστας του Έλτον, Ντέιβι Τζόνστοουν, εργάζεται για το ντοκιμαντέρ εδώ και χρόνια και ελπίζει τώρα να κάνει μια συμφωνία με το Netflix.

 

 

Φιλμ με την έγκριση του Ελτον Τζον
Ο Ντέιβι έχει πάρει την έγκριση του Έλτον και του συζύγου του Ντέιβιντ Φέρνις.

Στη βιογραφική ταινία «Rocketman» παρουσιάστηκε ο αγώνας του Τζον να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς επίσης και στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο «Me» περιέγραψε πολλές από τις αποτυχημένες προσπάθειές του.

Ο Ντέιβι είπε ότι έθεσε το ντοκιμαντέρ σε αναμονή για έξι χρόνια ώστε να μην συμπέσει με την ταινία και την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Έλτον. «Ήταν απόλυτα σωστό που το έκανα αυτό γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω εμπόδια σε ένα από αυτά τα έργα. Εάν είναι πολλά μαζί, τότε τίποτα δεν πάει καλά. Είχα μια υπέροχη συνομιλία με τον Ντέιβιντ [Φέρνις] τις προάλλες, στην οποία ήταν πραγματικά χαρούμενος που προχωρούσα και το έκανα ξανά. Ειλικρινά, δεν θα έκανα ποτέ τίποτα, ειδικά ντοκιμαντέρ, για οτιδήποτε κάναμε χωρίς να το ξέρει. Τώρα δουλεύουμε για το ντοκιμαντέρ συγκεντρώνοντας όλα τα τελευταία πράγματα που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν δύο ακόμη συνεντεύξεις που θέλουμε να πάρουμε και πιθανότατα θα έχουμε τελειώσει με τα γυρίσματα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και μετά θα κάνουμε την επεξεργασία και θα είμαστε έτοιμοι για το Πάσχα», είπε.