Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο νοσοκομείο!
Τί συνέβη;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, Ερρίκος Ντυνάν από το βράδυ της Τρίτης 13/2 με την κατάσταση της υγείας της να παραμένει σταθερή. Η αιτία για την ξαφνική μεταφορά της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αμπελόκηπων, ήταν αρκετά χαμηλή η πίεσή της που ανησύχησε το οικείο περιβάλλον της, αλλά και την ίδια.

Η φίλη και συνεργάτιδα της ηθοποιού, Σταυρίνα Ευστρατιάδη (κόρη του γνωστού σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη) μίλησε το πρωί της Πέμπτης 15/2 στην εκπομπή Happy Day, δίνοντας περισσότερες πληροφορείς για την εισαγωγή της Ζωζώς Ζαπουντζάκη στο νοσοκομείο. 

«Είναι πολύ καλύτερα, εμείς φύγαμε εχθές κατά αργά το βράδυ από δίπλα της και ήταν πολύ καλύτερα. Θα παραμείνει και σήμερα μέσα στο νοσοκομείο για να τη δουν και οι γιατροί και να μας δώσουν οδηγίες. Την Τρίτη 13/2 η Ζωζώ αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία, ετοιμαζόμασταν να πάμε να κάνουμε γύρισμα για μια εκπομπή. Όταν ένιωσε αδιαθεσία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πίεσή της είχε φτάσει στο 8. Είχε υπόταση, φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ήρθε το ασθενοφόρο, τη συνοδεύσαμε και μπήκε μέσα για εξετάσεις. 

Έχει ένα θέμα, οι γιατροί το εξετάζουν και άλλο. Έπαιρνε χάπι για την πίεσή της, μπορεί να είχε αγχωθεί με κάτι. Επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία, είναι λίγο ταραγμένη. Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης την κράτησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να είναι πιο σίγουροι, πλέον είναι σε κανονικό δωμάτιο», κατέληξε η Σταυρίνα Ευστρατιάδη.