Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Σε καραντίνα με τον Σνικ
Τι αποκάλυψε η ίδια;

Καλεσμένη μέσω Skype βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς περνάει την καραντίνα στο σπίτι, με τον σύντροφό της, Snik.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε πως αισθάνεται τυχερή που έχει τη δυνατότητα να μένει στο σπίτι, αλλά και πως της δόθηκε η ευκαιρία να σκεφτεί πολλά πράγματα για τη ζωή της και το μέλλον της.

Όσον αφορά τη συμβίωσή της κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ότι όλα πάνε καλά και ότι εκείνη του μαγειρεύει. Οι δυο τους κοιμούνται και ξυπνάνε περίεργες ώρες, και περνάνε την μέρα τους βλέποντας σειρές.

 

 

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Αυτά είναι δουλειά της γυναίκας. Εγώ ήμουν πάντα νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Είναι σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λακ, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δει πάρα πολλές σειρές και πολύ ωραίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Θυμηθείτε το βίντεο που είχε ανεβάσει πριν λίγες μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram:

«Έχω ξυπνήσει, έχω πιει καφέ, έχω ετοιμάσει φαγητό, έχω κάνει ό,τι δουλειές είχα, και είναι ακόμα πέντε το πρωί. Επίσης πόσα μαλλιά; Εσείς όλα καλά; Υπομονή, μπορούμε! Καλημέρα» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα Instagram Stories της.