Τι συμβαίνει;

Όλοι όσοι βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό (ναι, είναι η νέα «μόδα» του πλανήτη και το hastag που στο Instagram μετρά πάνω από 717,646 δημοσιεύσεις), προσπαθεί μέσα από τα social media να βρίσκει παρηγοριά και παρέα.

Οι φωτογραφίες, τα video και τα Instagram Lives έχουν πληθύνει κατά πολύ. Βλέπουμε καθημερινά όχι μόνο τους φίλους μας αλλά και πολλούς διάσημους να χρησιμοποιούν το Insragram ως την μοναδική δίοδο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Πρόσφατο παράδειγμα η ηθοποιός Diane Keaton η οποία απ' ότι φαίνεται νιώθει κι εκείνη πολύ μόνη και μοιράζεται την καθημερινότητα της με τους θαυμαστές της.

Η 74χρονη Χολιγουντιανή star έστειλε το δικό της μήνυμα για τα όσα βιώνει, φορώντας μια μάσκα στο πρόσωπο, από το σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Η ηθοποιός στο video εκμυστηρεύεται πως η καθημερινότητά της έχει περάσει σ'ένα άλλο επίπεδο: «Κοιτάξτε με. Εγώ είμαι και αυτό είναι που περνάμε όλοι αυτή τη στιγμή. Όλοι είμαστε κλεισμένοι μέσα, και δεν έχω κανέναν άλλο να το μοιραστώ τα συναισθήματά μου εκτός από το 15χρονο σκυλί μου. Αυτή είναι η παρέα μου.Θα ήθελα να της δώσω ένα φιλί αλλά δεν μπορώ γιατί φοράω τη μάσκα», είπε ο ηθοποιός χαϊδεύοντας το 15 ετών golden retriever της, την Emmie.

Η Keaton φορώντας την μάσκα και τα γάντια της χαϊδεύει την Emmie και της δίνει έπειτα ένα φιλί προσθέτοντας: «Βλέπετε; Δεν έπαθα τίποτα!», θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως όλοι έχουμε ανάγκη -όσο ποτέ άλλοτε- να αγκαλιάσουμε και να φιλήσουμε τους αγαπημένους μας.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

IM SO GLAD EMMIE IS MY COMPANION DURING THIS LONG LONELY CRISIS!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane Keaton (@diane_keaton) στις