Και μάλιστα στο κρεβάτι

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως όλη Ελλάδα, τηρεί την απαγόρευση κυκλοφορίας και δεν μετακινείται άσκοπα. Μένει σπίτι, αλλά με την ιδανική παρέα κι αυτή δεν είναι άλλη από τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Φαίνεται πως η καραντίνα τους πηγαίνει πολύ και πως βρίσκουν τρόπους να περνάνε ευχάριστα την ώρα τους όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες από αυτές τις στιγμές.

 

 

Το ζευγάρι λοιπόν περνά τον χρόνο του βλέποντας ταινίες, διαβάζοντας βιβλία, μαγειρεύοντας αλλά και βγάζοντας υπέροχες φωτογραφίες!

Η Κατερίνα και ο Φίλιππος είναι μαζί ένα χρόνο και σε ένα από τα Live που έκανε στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Ήταν από αυτά που λες δεν το περιμένω. Σκεφτείτε ότι εκείνη τη φορά ήμουν καλεσμένη σε ένα event. Και με πήρε ο φίλος μου ο Ανέστης και μου είπε “έλα, θα σου γνωρίσω και έναν φίλο μου”. Είναι από εκείνες τις φορές που λες “δε θέλω καθόλου να βγω από το σπίτι”. Δεν είχα καθόλου όρεξη. Κι όμως πήγα και μου βγήκε σε καλό. Για αυτό αν καμιά φορά σας λένε, πηγαίντε να περάσετε καλά. Καλά, τώρα δε γίνεται».

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες μερικές δημοσίευσε φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, Φίλιππο να φοράει μία μάσκα, μία μάσκα του καλλιτέχνη, Γιάννη Βαρελά.

Δείτε τις φωτογραφίες αλλά και πώς περνά το ζευγάρι μένοντας στο σπίτι!

 

Φίλιππος Τσαγκρίδης