Κατερίνα Καινούργιου: Μεταγραφή στον Alpha;
Αλλάζει τηλεοπτική στέγη;

Η όμορφη παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα "ευτευχεί" με τα ραβασάκια της Nielsen είναι σε κομβικό σημείο αναφορικά με το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Πολλά είναι αυτά που ακούγονται και μάλιστα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο μιας νέας μεταγραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το κανάλι Alpha και αν τελικά συμφωνήσει θα πρόκειται για μια τηλεοπτική επιστροφή έπειτα από 5 χρόνια.

Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ώστε να δούμε την Κατερίνα Καινούργιου να μας λέει καλημέρα από άλλη συχνότητα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η βασικότερη από αυτές, όπως γράφει η Realnews έχει να κάνει με το «σπάσιμο» του συμβολαίου της με το Open και την πληρωμή της ρήτρας. Επιπλέον, ένα θέμα είναι η μετακίνηση των συνεργατών της, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου θα τους ήθελε μαζί της και στη νέα εκπομπή. Ήδη γνωρίζουμε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας φαίνεται να μετακινείται προς ΣΚΑΪ.

Με περισσότερο πιθανή την τοποθέτηση της εκπομπής στην ζώνη 10:00 – 13:00 παρά απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, το Happy Day είναι αυτό που επηρεάζεται άμεσα. Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα πρέπει να ολοκληρώνεται στις 10:00 και ίσως μετά από αρκετά χρόνια να την ξαναδούμε να βγαίνει στον αέρα από τις 07:30.