Δείτε το βίντεο

Το μέγεθος της καταστροφής και τα διάσπαρτα συντρίμμια του ελικοπτέρου που επέβαιναν ο διάσημος μπασκετμπολίστας Κόμπι Μπράιαντ και άλλα 8 άτομα, έδωσε στην δημοσιότητα το National Transportation Safety Boar.

Κόμπι Μπράιαντ θάνατος

Οι εικόνες από drone δείχνουν κομμάτια από το ελικόπτερο Sikorsky S-76B διασκορπισμένα σε όλη την πλαγιά στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Τα συντρίμμια είναι διάσπαρτα σε μια περιοχή έκτασης 150 μέτρων, με τους αξιωματούχους να λένε πως το αεροσκάφος καταστράφηκε πλήρως και κάηκε κατά το ήμισυ.

Κόμπι Μπράιαντ οικογένεια

Στα πλάνα, διακρίνονται οι ερευνητές που επεξεργάζονται τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που βρήκε τραγικό θάνατο ο Κόμπι Μπράιαντ με την 13χρονη κόρη του, ως μέρος της έρευνας της ομοσπονδιακής υπηρεσίας σχετικά με το γιατί και το πώς συνέβη η θανατηφόρα συντριβή. Χθες, οι Αρχές, δήλωσαν πως ο βετεράνος πιλότος του ελικοπτέρου προσπάθησε να αποφύγει την ομίχλη. Αλλά ακόμη και οι πεπειραμένοι πιλότοι μπορεί να έχουν μόνο ελάχιστα δευτερόλεπτα να δράσουν καθώς δεν μπορούν να διακρίνουν τίποτα μέσα στην ομίχλη.

Πηγή: www.youweekly.gr

Celebrities: