Δείτε το βίντεο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή, «Μεσημέρι Yes».
Μιλώντας στην κάμερα του Open και την Κατερίνα Ζαρίφη, αναφέρθηκε στις χρηματικές απολαβέςαπό τις τηλεοπτικές της δουλειές, για το αν έχει δεχθεί κάποια επαγγελματική πρόταση για τη φετινή σεζόν, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποιο είναι το στυλ άνδρα, που μπορεί να τη γοητεύσει.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ακόμη και στην ενασχόλησή της με τα social media, που είναι για εκείνη μία πηγή εσόδων.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας για την αμοιβή, που έχει πάρει από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει, τόνισε, ότι δεν είχε ποτέ «χρυσά συμβόλαια», για να παίρνει μεγάλα χρηματικά ποσά. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δουλεύω πολύ με το Instagram, με προϊόντα και γενικότερα με τις συνεργασίες μου. Ετοιμάζω και κάποια δικά μου πράγματα, γυναικείας φύσεως, όπως κάποια κοσμήματα». Απαντώντας στην ερώτηση της Κατερίνας Ζαρίφη για ποιον λόγο θα επέλεγε η ίδια τον εαυτό της αν ήταν διευθυντής ενός καναλιού, για να παρουσιάσει μία εκπομπή, εκείνη είπε χαρακτηριστικά: «Ο κάθε άνθρωπος είναι μία προσωπικότητα. Δηλαδή θα σκεφτόμουν πού απευθύνεται το κόνσεπτ της εκπομπής. Εγώ αισθάνομαι ότι τα έκανα όλα αντίστροφα. Δεν είναι ότι τώρα τα ξέρω όλα, αλλά είμαι πολύ καλύτερα. Σε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και τώρα που τα ξέρω κάθομαι σπίτι μου».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση για το My Style Rocks»
Σχετικά με τις επαγγελματικές προτάσεις που της έχουν κάνει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Δεν θέλω να κάνω κάτι για να το κάνω, γιατί είναι σαν να ακυρώνω, όλα τα υπόλοιπα που έβαλα το χεράκι μου για να τα φτιάξω. Η τελευταία μου δουλειά ήταν μία πολύ ωραία δουλειά, που δεν θέλω να την ακυρώσω». Όσον αφορά το My Style Rocks, είπε: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Για φέτος δεν έχω κάποια ενημέρωση».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και για τα χαρακτηριστικά που της αρέσουν σε έναν άνδρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε μία καλή συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει, να νοιάζομαι τον άλλον, να τον σκέφτομαι, γιατί όλοι μας έχουμε τους προβληματισμούς μας, τις ανησυχίες μας, τις καλές μας μέρες».
Η παρουσιάστρια μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί για την φετινή σεζόν, αλλά και για τις ασχολίες της όσοσ καιρό απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.