Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

Ο τραγουδίστης που έχει πολλές θαυμάστριες στο ενεργητικό του, αποκάλυψε πώς έχει παντρευτεί δυο φορές.

Βέβαια, έκανε χιούμορ, αφού αυτό συνέβη στο νηπιαγωγείο και το Δημοτικό, τότε που όλα ήταν αθώα.

'Εχεις φτάσει κάποια στιγμή στα σκαλιά της εκκλησίας;

«Όχι, δεν έχω φτάσει ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, έχω παντρευτεί δυο φορές (Γέλια.)»

Τι εννοείς;

«Η μία ήταν στο νηπιαγωγείο και η άλλη στην Α' Δημοτικού. Δύο διαφορετικά πρόσωπα, τη Ζωή και τη Φωτεινή. Στο νηπιαγωγείο είχε έρθει τότε η μάνα μου να με πάρει και της είπε η δασκάλα: «Μισό λεπτό, παντρεύεται». Έχω παντρευτεί δύο φορές»

Η δημοσιότητα σ' έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

«Όχι, ποτέ. Καμιά φορά, όταν δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, μπορεί να αισθανθώ λίγο περίεργα, αλλά, από τη στιγμή που έχω αποφασίσει να απευθύνομαι στον κόσμο, να είμαι δικός τους, δεν έχω το δικαίωμα να νευριάζω, να κλείνομαι και να μη θέλω»

Υπήρξε κάποιο δημοσίευμα που σε ενόχλησε;

«Στην αρχή που με λέγανε «άφωνο», «ατάλαντο», «χοντρό», «στραβό», όλα αυτά, απλώς γέλαγα. Ήταν η εποχή που «κράζανε» πολύ: Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική, γιατί ακόμα κι αυτή, μπορεί να έχει μέσα και μια δόση αλήθειας, μπορεί να με εξελίξει»

Σου έχει δημιουργήσει εμμονή η εικόνα σου;

«Καθόλου, ίσα-ίσα»

Επαναπαύεσαι στις δάφνες του ωραίου;

«Όχι, ξέρω ποιος είμαι, πώς είμαι, αλλά δεν μένω εκεί. Μπορεί να δω μια πολύ ωραία γυναίκα, αλλά , αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς, να περάσεις όμορφα, να έχει χιούμορ, τι να το κάνεις; Και στις βιτρίνες έχει πολύ ωραίες κούκλες, με τέλειες αναλογίες, αλλά δεν μιλάνε. Εμπιστεύομαι. το ένστικτο μου, όχι τη λογική μου, η οποία πολλές φορές μ' έχει μπερδέψει, το ένστικτό μου ποτέ. Το ακολουθώ, «κάτι» μου... μιλάει. Είμαι επιρρεπής στους φίλους μου, τα δίνω όλα γι’ αυτούς και θέλω συνέχεια να είμαι με κόσμο. Επίζητώ να έχω και την ησυχία μου, να κλείνομαι, να φορτίζω, να αναλύω τα πράγματα. Φοβάμαι όμως τη μοναξιά και αγαπώ να είμαι με κόσμο»

Πότε πέρασες την... κόκκινη γραμμή;

«Τώρα τελευταία σίγουρα έχω περάσει το μέτρο με το φαγητό. Έχω ξεπεράσει λίγο τη γραμμή που θα έπρεπε για να μπαίνω στα ρούχα μου, έχω πάρει λίγα κιλάκια. Λόγω αθλητισμού γιατί έχω κάνει πρωταθλητισμό, με μια εβδομάδα προσοχής ευτυχώς είναι εύκολο. Γενικά, δεν ξεπερνάω το μέτρο. Προέρχομαι από την ποπ σκηνή και όλο αυτό το φαντεζί που έχει. Είμαι πολύ πειθαρχημένος και σ' αυτό μ' έχει βοηθήσει πολύ ο αθλητισμός» εξήγησε στο Λοιπόν.