Λάουρα Νάργες: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά!
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι το απόγευμα της Τετάρτης 21/9 υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτά τους.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο τραγουδιστής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το χεράκι του νεογέννητου γιου του: «Καλωσήρθες αντράκο μου! Λάουρα, σ’ ευχαριστώ, σ’ αγαπάω».

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», συνάντησε τον Χρήστο Σαντικάι έξω από τη μαιευτική κλινική, ο οποίος δήλωσε πως είναι ευτυχισμένος και ταυτόχρονα σοκαρισμένος.

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα» είπε γεμάτος χαρά ο συνθέτης και τραγουδιστής. 

Δείτε το βίντεο:

Η πρώτη εικόνα με το νεογέννητο παιδί του ζευγαριού δημοσιεύτηκε μόλις χθες, μέσα απότον επίσημο λογαριασμό του Χρήστου Σταντικάι στο Instagram. 

Δείτε τη φωτογραφία: