Πόσο χρονών είναι;

Σε ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, η παρουσιάστρια του Still Standing και του YFSF παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη λέγοντας πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, είπε την ηλικία της αλλά και ανέφερε ποιο πράγμα δεν μπορεί να διαχειριστεί!

Η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, δεν τις θέλω. Δύσκολα μπαίνουν άνθρωποι στη ζωή μου. Και όσοι μπαίνουν, μένουν για πάντα. Και είμαι εκεί για εκείνους συνέχεια. Και στενοχωριέμαι πολύ όταν γίνει κάτι μεταξύ μας.

Με εξισορροπεί ο Αντώνης. Είναι κατά κάποιον τρόπο η φωνή της λογικής. Δεν λέει πολλά, λέει λίγα, μετρημένα λόγια και ουσιαστικά. Για αυτό τον αγαπώ τόσο πολύ, τον ερωτεύτηκα και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Αν και φαίνεται ότι εγώ έχω περισσότερη διασημότητα, εκείνος είναι ο πιο δυνατός στη σχέση. Θα κάνουμε έναν μήνα σερί διακοπές και οπωσδήποτε θα πάμε στην Κεφαλονιά και στη Σύρο. Ναι, τα κοιτάζω. Ο Αντώνης είναι Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο και εγώ Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο. Ρώτησα και μου είπαν ότι και η επόμενη θα είναι σούπερ χρόνια».

 

 

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν κρύβει την ηλικία της: «Να σου πω την αλήθεια, δεν νιώθω και πολύ ότι μεγαλώνω. Είμαι 45, αλλά δεν το πολυσκέφτομαι. Όχι για να μην επηρεαστώ, αλλά δεν το έχω καν στο μυαλό μου. Καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω βλέποντας τα παιδιά των φίλων μου ή τα βαφτιστήρια μου. Αλλά δεν με πολυνοιάζει κιόλας. Άσε που είμαι μικροκαμωμένη, υπερκινητική, τρέχω και αυτό βοηθάει κατά κάποιον τρόπο. Νομίζω ότι οι άλλοι επιμένουν να μου το υπενθυμίζουν και δεν το καταλαβαίνω».

Τι δεν μπορεί να διαχειριστεί η Μαρία Μπεκατώρου; «Την αγένεια. Εγώ πληγώνομαι πάρα πολύ. Αλλά γενικά δεν με έχει πληγώσει κανένας άνθρωπος που με έχει πλησιάσει από κοντά. Συνήθως, στα social μπορεί να γράψουν κάτι, αν και σε σύγκριση με άλλους που ξέρω τα αρνητικά σχόλια για μένα είναι ελάχιστα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για μένα είναι ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου πολύ και χωρίς να διαμαρτυρηθώ, ακόμα και αν ένιωθα πολλές φορές ότι με αδικούσαν. Αυτό. Αλλά έφτασα φέτος σε ένα σημείο να πω «Ευχαριστώ Θεέ μου». Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και σημασία δεν έχει ούτε το χθες ούτε το αύριο. Σημασία έχει το σήμερα. Και αν με ρωτήσεις για σήμερα που μιλάμε, θα σου πω ότι είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος» τόνισε η Μαρία Μπεκατώρου!