Νίκος Αναδιώτης: Άνοιξε σουβλατζίδικο
Το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του

Ο Νίκος Αναδιώτης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως ήταν πολύ κοντά στο να πάρει έναν ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός και μοντέλο, μιλώντας στην κάμερα του Open και την εκπομπή «Ευτυχείτε!», αποκάλυψε πως είχε περάσει δοκιμαστικό για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». «Πέρασα ένα δοκιμαστικό για τις "Άγριες Μέλισσες". Με πείραξε πολύ που δεν συμμετείχα. Ήταν κάποιος ρόλος κοντά στον κακό», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Εκτός από την επιθυμία του να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε και για την επιστροφή του στην εκπομπή Happy Day, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Προφανώς και καλώς ήθελαν κάτι άλλο από αυτό που αντιπροσώπευα εγώ, καλώς για την εκπομπή και για μένα, έχω περισσότερο χρόνο τώρα για κάποια πράγματα που προέκυψαν».

Ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε και για την απόφασή του να ανοίξει σουβλατζίδικο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω να φροντίσω μόνο τον εαυτό μου, αλλά έχω και μία οικογένεια, οπότε φροντίζω να κάνω πράγματα που να μου αρέσουν τουλάχιστον, αλλά να έχω και μια πηγή εσόδων. Δεν θα πω ότι γνωρίζω τη δουλειά, ήθελα όμως να μάθω μια καινούργια δουλειά. Δεν δουλεύω για το μεροκάματό μου εδώ, αλλά προσπαθώ να βοηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο με άλλους τρόπους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τις «Αγριες Μέλισσες»
Ο Νίκος Αναδιώτης μπορεί να πέρασε από δοκιμαστικό, για να πάρει έναν συγκεκριμένο ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1, ωστόσο δεν τα κατάφερε, γεγονός που τον πείραξε πολύ.